Nazad na sve

Tečajevi po mjeri klijenta

Edukacija po mjeri klijenta

Razina tečaja:

  • Lokacija - Globalno
  • Cijena na upit

Prilagođeni tečajevi klijentu pružaju mogućnost da se u potpunosti usredotoči na vlastite potrebe za učenjem i razvojem, a prilagođeni su njegovom radnom okružju, kao i zahtjevima i jedinstvenim vještinama njegovih zaposlenika.

Vrhunski tim stručnjaka INsig2, razvija praktične programe obuke koji se temelje na sposobnostima klijenta kako bi obuka bila idealna  za klijentovo specifično radno okruženje, zahtjeve i određenu razinu vještina za njegovo osoblje.
Kada postoji zainteresiranost kupca, INsig2 nudi određene vještine, strategije i odgovarajući stil isporuke kako bi se određeni ciljevi ispunili, kako bi se razvio sadržaj, vježbe i sve aktivnosti za aktivno sudjelovanje i pružanje daljnjih usluga.
Prilagodba klijentu uključuje i prilagodbu  trajanja treninga kako bi se ispunili postavljeni ciljevi i očekivanja.
Taj postupak prilagodbe postoji kako bi se osigurala visokokvalitetna isporuka potrebnog sadržaja, osiguravajući da se potrebni prilagođeni sadržaj može profesionalno dostaviti polaznicima, kako bi se njih moglo podučavati prema odgovarajućem programu i trajanju tečaja.
Tečajevi izrađeni po mjeri klijenta omogućuju klijentu priliku da se u potpunosti fokusira na učenje i razvijanje određenih vještina, koje su im potrebne za specifično poslovno okruženje i dostizanje specifičnih ciljeva. To obično znači kombinacija nekoliko različitih tečaja. Svi tečajevi uključuju više praktičnih vježbi koje polaznicima omogućuju primjenu svojih novonastalih vještina u praksi i u stvarnim scenarijima

 

 

Kontakt