Slika

Obrana

Sveobuhvatna rješenja za podatke, infrastrukturu i savladavanje incidenata

Pružajući snažne mjere zaštite podataka, osiguravajući potpunu sigurnost fizičkih i digitalnih infrastruktura i pružajući detaljnu analizu incidenata, opremite se za samouvjereno kretanje kroz složeni i izazovni krajolik prijetnji.

Koje probleme rješavamo

Ovi problemi ocrtavaju širinu i dubinu izazova s kojima se suočavaju ministarstva obrane, a svaki se može riješiti specijaliziranim rješenjima iz naših odjela.

Sigurnost komunikacije

Pouzdana, šifrirana komunikacija ključna je tijekom kritičnih operacija. Izazov je osigurati komunikaciju u realnom vremenu bez prekida čak i u najtežim uvjetima.

Kompromis strateških informacija

U dobu rastuće cyber-špijunaže, klasificirani podaci sektora obrane su pod stalnom prijetnjom. Osiguravanje snažne zaštite od proboja i neovlaštenog pristupa je od najveće važnosti.

Sigurnost infrastrukture

Iznad digitalnih prijetnji, fizičke imovine poput baza i komunikacijskih čvorišta trebaju zaštitu. Integrirana sigurnosna rješenja osiguravaju ojačanu obranu protiv multi-dimenzionalnih rizika.

Forenzička analiza za obranu

Bilo da se radi o cyber napadima na infrastrukturu ili sabotaži opreme, detaljna forenzička analiza je neophodna za razumijevanje, ispravak i sprječavanje budućih incidenata.

Istraživanje i razvoj sigurnosti

Zaštita najnovijih istraživanja i razvoja u obrani od vanjske špijunaže i unutarnjih proboja osigurava da inovacije ostanu sigurne i vlasničke.

Prednosti za sektor obrane

Točni uvidi u incidente

Koristeći najnovije forenzičke alate, pružamo neusporedivu jasnoću u sigurnosne incidente. To rezultira brzim rješenjima, sveobuhvatnim uvidima za buduću prevenciju i jamstvom održavanja sigurnog obrambenog okruženja unatoč evoluirajućim prijetnjama.

Sveobuhvatna sigurnost infrastrukture

Integrirajući napredna sigurnosna rješenja pruža se višeslojna zaštita, štiteći kritične resurse od cyber i fizičkih prijetnji, osiguravajući kontinuitet operacija i spremnost protiv raznih prijetnji.

Snažna zaštita podataka

Smanjenje rizika od cyber-špijunaže osigurava sigurnost klasificiranih obrambenih podataka, čuva nacionalne interese, dok gradi povjerenje među saveznicima i sprječava potencijalna curenja informacija.

Slika
Usluge

Razvoj softvera

Istražite naš Odjel za razvoj softvera, gdje se inovacija susreće s pouzdanošću. Od desktop do web i mobilnih rješenja, nudimo visokokvalitetni softver prilagođen raznim potrebama. Naš tim se fokusira na prilagodbu, integraciju i sigurnost, osiguravajući besprijekno digitalno iskustvo. Otkrijte našu predanost izvrsnosti.

pročitaj više

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Javite nam se!

Kontakt