Slika

O nama

Profesionalne usluge i zadovoljstvo klijenata

Kroz bogato iskustvo i širok spektar znanja prepoznajemo potrebe klijenata te im pružamo optimalna prilagođena rješenja. Naš glavni fokus su profesionalne usluge i visoko zadovoljstvo klijenata.

Usredotočeni na integriranu i nacionalnu sigurnost te rješenja za digitalnu forenziku, redefiniramo standarde industrije.

Naša sigurnosna rješenja objedinjuju sklopovske i programske platforme, omogućujući im pružanje usluga integracije u područjima logičke i tehničke zaštite. Na području digitalne forenzike, nudimo širok raspon usluga, uključujući savjetovanje, obrazovanje i opremanje laboratorija, uvijek prateći najnovije tehnologije. Odjel za sigurnosno poslovne informacijske sustave razvija sigurnosne sustave s različitim značajkama i programskom podrškom kako bi se postigla i održala visoka razina sigurnosti.

Od 2004. godine, pružamo usluge i privatnom i javnom sektoru, uključujući tijela za provedbu zakona, obrambene snage, pravna tijela, međunarodne organizacije, tehnološki sektor, bankarske institucije, farmaciju, javno zdravstvo te mnoge druge.

Misija

Isporuka personaliziranih rješenja s fokusom na sigurnost, inovativnost, zadovoljstvo klijenata i dugoročna partnerstva.

Vizija

Biti vodeća tvrtka u primjeni vrhunskih tehnologija i inovacija, postavljajući standarde izvrsnosti na globalnoj razini.

Vrijednosti

Prepoznavanje potreba i zadovoljstva klijenata radeći kao profesionalan i strastven tim s visokom razinom odgovornosti prema radu, predanosti i održivosti.

Tim

Naši zaposlenici najvrjedniji su dio INsig2

Čvrsto vjerujemo da su naši ljudi pokretačka snaga svih naših postignuća. Predanost i stručnost našeg tima ključ su za postizanje naših ciljeva.

Slika

Međunarodna prisutnost

Jedinstven pristup klijentu osigurao nam je globalna partnerstva. Zajedno sa stručnjacima, konzultantima i partnerima, uspješno smo realizirali brojne prilike na raznim kontinentima.

Slika
Karijere

Želiš li se pridružiti našem timu?

Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim i kvalificiranim zaposlenicima te rado zaprimamo životopise kandidata koji su našu tvrtku prepoznali kao područje svog interesa te vide priliku za usavršavanjem, a ujedno smatraju da svojim ekspertizama mogu doprinijeti daljnjem razvoju INsig2.

OTVORENE POZICIJE