Slika

Usluge Digitalne Forenzike

Pružamo široku paletu usluga, od konzultantskih usluga i edukacije do opremanja laboratorija, držeći korak s najnovijim tehnologijama.

Specijalizirani smo za usluge i rješenja digitalne forenzike

Pomoću najnovijih tehnologija i pristupom usmjerenim na rezultate, predani smo isporučiti jedinstvena rješenja prema potrebama naših klijenata

Slika

Konzultantske usluge

Konzultantske usluge na području digitalne forenzike su efikasne i personalizirane prema potrebama klijenta, gdje i kada su one najpotrebnije
Slika

Forenzičke istrage

Većina slučajeva u kojima smo sudjelovali potječe iz agencija za provedbu zakona. Međutim, tijekom posljednjih nekoliko godina zamjetili smo značajan porast broja istraga koje potječu iz privatnog sektora gdje je potrebno istražiti digitalne dokaze kako bi se dokazala ili osporila tvrdnja.
Slika

Laboratorij za digitalnu forenziku

Imamo bogato iskustvo u projektiranju, opremanju i uspostavljanju digitalnih forenzičkih laboratorija za različite vladine agencije i opću provedbu zakona. U skladu s proračunom i zahtjevima klijenta, predložit ćemo najbolje moguće rješenje te isporučiti i postaviti svu opremu i softver.
Slika

Nabava opreme

Istražitelji digitalne forenzike prilikom provođenja istraga i rješavanja slučajeva koriste specijaliziranu opremu i alate. Surađujemo s renomiranim proizvođačima forenzičke opreme, te smo stoga i distributer svih glavnih forenzičkih softverskih i hardverskih rješenja potrebnih za istrage, kako na mjestu zločina, tako i za analizu u laboratoriju, kao što su npr. proizvodi tvrtki Magnet, Cellebrite, Sumuri, Oxygen, Belkasoft, Amped, Nuix...

Prilagođene usluge digitalne forenzike za različite industrije

Javni sektor

Podizanje razine sposobnosti javnih službi putem savjetovanja, podrške i istraživanja za vladu, policiju i posebne jedinice.

Privatni sektor

Pružanje pomoći i podrške javnom sektoru putem stručnih savjeta i istraživanja.

Tijela za provedbu zakona

Naše usluge za pravosudni sustav pružaju stručne uvide koji pomažu u pravednim i informiranim odlukama

Prednosti

Stručnost

Iskusni stručnjaci za digitalnu forenziku s velikim iskustvom u različitim područjima, uključujući istrage, upravljanje laboratorijem i nabave opreme.

Prilagođene usluge

Prilagođena rješenja. Naše usluge prilagođavamo vašim jedinstvenim potrebama, osiguravajući preciznost i zadovoljstvo.

Vodeće tehnologije

Stručnjaci za digitalnu forenziku sa znanjem i iskustvom u radu s različitim najnovijim tehnologijama u području digitalne forenzike.

Pristup usmjeren na rezultate

Naša metodologija jamči konkretna postignuća, pretvarajući viziju u stvarnost s preciznošću. Ovaj pristup nadilazi riječi, spretno pretvarajući kompleksne vizije u konkretnu stvarnost.

Povjerljivost

Stavljamo povjerljivost na prvo mjesto, osiguravajući sigurnost osjetljivih informacija kroz posvećeni nadzor i iznimnu stručnost.

Suradnički pristup

Uvijek želimo da naši klijenti postignu uspjeh. Naš je cilj blisko surađivati s klijentima, ponuditi smjernice kada je to potrebno i osigurati pozitivno cjelokupno iskustvo tijekom zajedničkog rada.

Slika
Usluge

Integrirana sigurnost

Okupljamo vodeće stručnjake u području integrirane korporativne sigurnosti, omogućujući pružanje vrhunskih rješenja temeljenih na najsuvremenijim tehnologijama.

PROČITAJ VIŠE
Slika
Usluge

Razvoj softvera

Istražite naš Odjel za razvoj softvera, gdje se inovacija susreće s pouzdanošću. Od desktop do web i mobilnih rješenja, nudimo visokokvalitetni softver prilagođen raznim potrebama. Naš tim se fokusira na prilagodbu, integraciju i sigurnost, osiguravajući besprijekno digitalno iskustvo. Otkrijte našu predanost izvrsnosti.

PROČITAJ VIŠE