Pravila privatnosti

Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na INsig2 web stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija o proizvodima i uslugama INsig2 iz onog područja za koje je posjetitelj iskazao interes pri registraciji putem obrasca.

Za komunikaciju s posjetiteljima, INsig2 će koristi internetski servis MailChimp, zbog čega se osobni podaci izvoze u SAD. Zaštita osobnih podataka između SAD-a i EU regulirana je međunarodnim sporazumom, a između Mailchimpa i INsig2 potpisanim sporazumom o obradi podataka.

Prava ispitanika

Posjetitelj svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo pregledati i ažurirati, a ukoliko želi da budu trajno obrisani, obratiti se može na adresu elektroničke pošte u dnu ovog dokumenta.

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji web stranica INsig2 preuzimanjem stručnih materijala i ponuda jasno iskazuju interes za pojedina stručna područja i usluge kojima se INsig2 bavi. U skladu sa čl.6.1.f Opće uredbe o zaštiti podataka, INsig2 je legitimni interes informirati ovakve posjetitelje o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. INsig2 putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, INsig2 osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u optimizaciji korisničkog iskustva.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.insig2.com moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa INsig2 poslužiteljem osigurana je snažnom enkripcijom.
Pružatelje usluga koje uključuju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, INsig2 odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti INsig2, možete zatražiti na [email protected], a na istu se adresu možete obratiti i za ostvarivanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.