Nazad na sve

eLearning

Pravne osobe

Razina tečaja: Osnovna, Srednja

  • Certifikat
  • Lokacija - Globalno
  • Engleski jezik

Prilagođeni sadržaj za pravne osobe o dubljim aspektima digitalne forenzike i forenzičke vrijednosti dokaza tijekom prikupljanja, obrade i prezentiranja digitalnih dokaza u kaznenim i administrativnim postupcima.

Kriptovalute i dark web za odvjetnike i suce

Razina tečaja: osnovna
Tečaj pomaže sudionicima razumjeti osnove kriptovaluta i dark web istraživanja. Sudionici će naučiti sve o Deep and Dark Webu, osnovama kripto valuta i još mnogo toga. Tečaj je podijeljen u 2 dijela koji obuhvaća 15 glavnih sekcija.

Potrebna predznanja
Poznavanje osnovnih komponenti računala.

Digitalna forenzika za suce i odvjetnike

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj pomaže sudionicima razumjeti osnove digitalne forenzičke istrage i izazove povezane s time. Tečaj pokriva pravne aspekte konfiskacije dokaza, laboratorijske obrade zajedno s objašnjenjem različitih vrsta dokaza. Tečaj je podijeljen u 10 poglavlja.

Potrebna predznanja
Poznavanje osnovnih komponenti računala.

Digitalna forenzika za pravnike i suce 

Razina tečaja: srednja
Ovaj tečaj pomaže sudionicima razumjeti forenzičku vrijednost dokaza iz različitih digitalnih izvora – računala, mobitela, mreže i oblaka. U ovom tečaju obuhvaćene su različite vrste dokaza i njihova forenzička vrijednost. Tečaj je podijeljen u 4 poglavlja.

Potrebna predznanja
Preporučuje se da je tečaj “Osnove digitalne forenzike za odvjetnike i suce” uspješno položen.

Upravljanje lozinkama (besplatni tečaj)

Razina tečaja: osnovna

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti o lozinkama i kako ih sigurno pohraniti i upravljati. Tečaj pokriva različite sigurnosne metode zaključavanja, smjernice o sigurnom pohranjivanju lozinki, razne upravitelje lozinki i kako ih koristiti. Ovaj je tečaj podijeljen u 8 poglavlja.

Posebna predznanja
Osnovne računalne vještine, dobro znanje rada u Windows operativnom sustavu.

Za više informacija posjetite web stranicu e-učenje

Kontakt