Slika

Karijere

Pridruži se dinamičnom INsig2 timu

Ako ste proaktivna, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i osobni razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Naše vrijednosti

Potičemo poštovanje, profesionalni razvoj, otvorenu komunikaciju, razmjenu znanja i timski rad. Vodeći se tim vrijednostima, ostvarujemo svoje ciljeve.

Poticanje rasta kroz edukacije

Kroz prilike za obuku i edukacije, pružamo našim zaposlenicima mogućnost da unaprijede svoja znanja te prošire svoje vještine i stručnost.

Suradnja i timski rad

Potičemo dinamično radno okruženje u kojem ljudi usklađeno surađuju, spajajući različite perspektive i vještine kako bi zajedno postigli ciljeve.

Prepoznavanje truda i transparentnost

Prepoznajemo posvećenost i trud zaposlenika te stavljamo naglasak na otvorenu komunikaciju kako bismo osigurali da naš tim bude informiran i aktivno sudjeluje u poslovnim odlukama.

Inovativnost i kreativnost

Potičemo svoje zaposlenike na kreativnost, pozivajući ih da podijele inovativne ideje koje pokreću rast i napredak naše tvrtke. Njihovi doprinosi igraju ključnu ulogu u našem uspjehu.

Istražite prednosti i benefite

Profesionalni rast i razvoj

Kontinuirano ulažemo u razvoj i edukaciju zaposlenika te smo posvećeni pružanju podrške i resursa koji im omogućuju da postignu svoje ciljeve i ostvare svoj puni potencijal.

Stimulativna primanja i bonusi

Prepoznajemo trud zaposlenika te osiguravamo da njihova primanja odražavaju njihove kompetencije i doprinos.

Briga o zdravlju zaposlenika

Brinemo o dobrobiti i zdravlju naših zaposlenika stoga smo im osigurali dodatno zdravstveno osiguranje te subvencioniranje za razne sportske i rekreacijske aktivnosti.

Ravnoteža između privatnog i poslovnog života

Razumijemo važnost usklađivanja privatnog i poslovnog života stoga smo našim zaposlenicima omogućili fleksibilno radno vrijeme te mogućnost hibridnog rada kako bi to postigli.

Poticajno radno okruženje

Stvaramo radno okruženje koje potiče kreativnost i profesionalni razvoj zaposlenika kroz otvorenu komunikaciju, razmjenu znanja i timski rad.

Otvorene pozicije

Niste pronašli radno mjesto koje odgovara Vašim kompetencijama?

Ako ste se pronašli u našim vrijednostima i prepoznali našu tvrtku kao područje svog interesa, ali nema natječaja koji Vam odgovara, pošaljite otvorenu prijavu i mi ćemo Vam se povratno javiti.

OTVORENA PRIJAVA

Zanima vas studentska praksa?

Ako ste zainteresirani za obavljanje prakse u INsig2, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Veselimo se povezivanju s entuzijastičnim pojedincima koji žele biti dio našeg tima.

PRIJAVA NA STUČNU PRAKSU