Slika

Integrirana sigurnost

Naš tim se sastoji od vodećih stručnjaka u domeni integrirane korporativne sigurnosti, što nam omogućava pružanje izvanrednih rješenja temeljenih na najnovijim tehnologijama, istovremeno održavajući besprijekornu funkcionalnu integraciju.

Projektiranje

Postizanje najefikasnijih sigurnosnih rješenja podrazumijeva proces praćenja tehnoloških napredaka u integriranim tehnologijama za zaštitu i komunikaciju. Također uključuje prilagođavanje zaštitnih rješenja kako bi se zadovoljile posebne želje i stvarne potrebe korisnika.

Usluge:

Slika

Realizacije sustava tehničke zaštite

Posvećeni smo implementaciji najnovijih rješenja u spektru tehničke sigurnosti. Svaki integrirani sustav koji mi razvijamo pažljivo je prilagođen jedinstvenim poslovnim procesima klijenata. Ovi sustavi spajaju različite komponente tehničke sigurnosti u jedinstvenu centralnu platformu koja pruža detekciju, reakciju i ublažavanje prijetnji u stvarnom vremenu.

Usluge:

Slika

IT sigurnost

Naši stručnjaci uvijek daju prednost suvremenoj sigurnosti informacijskih sustava, obuhvaćajući identitet, podatke, procese i opremu.

Zaštita osjetljivih podataka uključuje korištenje enkripcije i zaštite digitalnog identiteta. Primjenjujemo napredne metode autentifikacije poput “Single Sign-On” (SSO).

Prema potrebama razvijamo nove i prilagođene aplikacije koje integriramo s našim sustavima.

Kontakt
Slika

Izgradnja i održavanje skladišta UbSa

Uz stroge standarde usklađenosti u Oružanim snagama, učinkovito skladištenje je ključno za streljivo i eksplozive. Pravilno upravljanje tijekom životnog ciklusa, koje obuhvaća dizajn, izgradnju, održavanje i usklađenost opreme je naš prioritet.


Streljivo i eksplozivi zahtijevaju kontinuirano održavanje za sigurnost i pouzdanost.


Moderno skladištenje opreme integrira sigurnost kroz automatizaciju, uključujući nadzor, sustave za pristup, senzore i alarme za požar.


Centralizirano upravljanje skladištima povećava učinkovitost uz sustav dvostruke autorizacije za nadzor alarma i incidenata.

Kontakt
Slika

Održavanje

Nudimo sveobuhvatna rješenja za sigurnost, uključujući implementaciju i integraciju najnovijih sustava kao što su kontrola pristupa, video nadzor, detekcija provala i zaštita perimetra.

S bogatim iskustvom, ističemo se u održavanju tih sustava, osiguravajući njihov siguran i učinkovit rad. Naša predanost odražava se u performansama i dugotrajnosti naših sustava, potičući dugoročna partnerstva

Usluge:

Slika

Prednosti

Nadzor i odaziv na incidente u realnom vremenu

Naš iskusan tim omogućuje brzu identifikaciju i trenutno djelovanje protiv svih sigurnosnih prijetnji, smanjujući potencijalnu štetu i osiguravajući proaktivnu zaštitu imovine i podataka.

Smanjenje troškova

Integrirana sigurnosna rješenja eliminiraju suvišnosti, ukidaju potrebu za više samostalnih sustava, optimiziraju raspodjelu resursa, poboljšavaju operativnu učinkovitost i smanjuju troškove.

Poboljšana situacijska osviještenost

Korištenje analize stvarnih podataka i naprednih tehnologija nadzora kako bi se pružilo sveobuhvatno i trenutno razumijevanje potencijalnih prijetnji i ranjivosti, omogućujući proaktivne strategije reagiranja na situacije

Brza detekcija prijetnji i odaziv na incidente

Upotreba najmodernijih senzora, algoritama s umjetnom inteligencijom kako bi se brzo otkrile i riješile nastale prijetnje, osiguravajući brz i učinkovit sigurnosni plan

Naši partneri

Slika
Usluge

Digitalna forenzika

Pružamo široku paletu usluga, od konzultantskih usluga i edukacije do opremanja laboratorija, držeći korak s najnovijim tehnologijama.

PROČITAJ VIŠE
Slika
Usluge

Razvoj softvera

Istražite naš Odjel za razvoj softvera, gdje se inovacija susreće s pouzdanošću. Od desktop do web i mobilnih rješenja, nudimo visokokvalitetni softver prilagođen raznim potrebama. Naš tim se fokusira na prilagodbu, integraciju i sigurnost, osiguravajući besprijekno digitalno iskustvo. Otkrijte našu predanost izvrsnosti.

PROČITAJ VIŠE