Nazad na sve

eLearning

Privatni sektor

Razina tečaja: Osnovna, Srednja

  • Certifikat
  • Lokacija - Globalno
  • Engleski jezik

Prilagođeni sadržaj za razne profesionalne stručnjake koji rade u privatnom sektoru kako bi im pomogli razumjeti vrijednost i potrebu digitalne forenzike i njene implikacije u korporativnom okruženju.

Kriptovalute i dark web istrage

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz industrije koji rade u privatnom sektoru poput IT administratora, menadžera, osoblja informatičke sigurnosti i slično, kao i službenicima za provedbu zakona suočenim s istragama kripto valuta, kako bi im pomogli razumjeti osnove kripto valuta i dark web-a. Tečaj je podijeljen u 2 dijela.

Potrebna predznanja
Poznavanje engleskog jezika te posjedovanje osnovnih računalnih vještina.

Digitalna forenzika za privatni sektor

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz privatnog sektora kako bi im pomogli razumjeti vrijednost i potrebu digitalne forenzike i njenih implikacija u korporativnom okruženju. Tečaj obuhvaća aspekte digitalne identifikacije dokaza, konfiskacije, trijaže na licu mjesta i druge relevantne aspekte. Tečaj je podijeljen u 13 poglavlja.

Potrebna predznanja
Poznavanje engleskog jezika te posjedovanje osnovnih računalnih vještina.

Upravljanje lozinkama (besplatni tečaj)

Razina tečaja: osnovna

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti o lozinkama i kako ih sigurno pohraniti i upravljati. Tečaj pokriva različite sigurnosne metode zaključavanja, smjernice o sigurnom pohranjivanju lozinki, razne upravitelje lozinki i kako ih koristiti. Ovaj je tečaj podijeljen u 8 poglavlja.

Potrebna predznanja
Osnovne računalne vještine, dobro znanje rada u Windows operativnom sustavu.

Za više informacija posjetite web stranicu e-učenje

Kontakt