Nazad na sve

eLearning

Digitalna forenzika e-učenje

Razina tečaja: Osnovna

  • Lokacija - Globalno
  • Engleski jezik
  • Certifikat

Naša bogata suradnja sa pravnim tijelima, privatnim sektorom ali i sa tijelima za provedbu zakona, koju smo ostvarili na raznim kriminalnim slučajevima, omogućila nam je da shvatimo različite i specifične potrebe za dodatnim edukacijama i unaprjeđenjem vještina i znanja.

INsig2 i Zyber Global Ltd, platforma za elektroničko učenje tj. e-učenje digitalne forenzike, sadrži tečajeve iz digitalne forenzike, koji su namijenjeni sucima, odvjetnicima, javnim tužiteljima, policijskim službenicima i IT stručnjacima. Cilj je pružiti vrhunske tečajeve u skladu sa najnovijim tehnologijama, lako dostupne u cijelom svijetu.

Tečajevi su dizajnirani kao cjeloviti tekstovi za čitanje i svi tehnički pojmovi su prilagođeni s lako čitljivim stvarnim scenarijima, razumiljivi svima. Svaki tečaj se sastoji od nekoliko poglavlja, na koje se nastavlja kratki kviz kako bi testirao znanje. Tečajevi su dostupni po nekoliko mjeseci, što znači da korisnici mogu birati brzinu i način učenja. Na kraju tečaja, korisnici prolaze kroz završnu procjenu, rješavanje slučaja ili praktičnog ispita, te po uspješnom završetku, dobiju službeni e-ceritfikat koji se može odmah ispisati za evidenciju.

Korisnici ostvaruju CPD (Continuing Professional Development), CPE (Continuing Professional Education) i CLE (Continuing Legal Education) bodove dobivanjem e-certifikata. Broj bodova ovisi o tečaju. Skupljanje ovih bodova je struktuirani pristup učenju kako bi se osigurala kompetencija za rad, obnavljanje vještina i stjecanje praktičnog iskustva.

 

Provjerite ponudu naših tečaja i posebne pogodnosti na
web stranici e-učenje.

Tečajevi

 

Kontakt

Za više informacija posjetite web stranicu e-učenje.