Slika

Razvoj softvera

Isporučujemo visokokvalitetni softver koristeći vremenom dokazane metodologije kombinirane s tehnološkim inovacijama. Naš tim stručnjaka stvara rješenja koja osiguravaju izvanredno iskustvo u svim dodirnim točkama s digitalnim. Pouzdajte se u našu predanost izvrsnosti.

Rješenja

Od robusnih desktop aplikacija koje pokreću poslovanje i intuitivnih web platformi koje povezuju zajednice, do mobilnih aplikacija dizajniranih za efikasnost u pokretu.

Mobilna

Kreirane da uživate u pogledu na dlan vaše ruke, naše mobilne aplikacije omogućuju vrhunsku funkcionalnost u pokretu, trenutni pristup podacima i pojačane sigurnosne mjere. Integrirajući se s osnovnim tehnologijama poput Bluetootha, NFC-a i usluga geolokacije, kombiniramo te elemente s principima dizajna usmjerenih na korisnika. Krajnji rezultat su rješenja koja premošćuju jaz između korisničkih potreba i tehnološke sposobnosti, pružajući besprijekno mobilno iskustvo prilagođeno zahtjevima današnjeg digitalnog doba.

Kontakt
Slika

Desktop

Zbog potreba kontrole, preciznosti, pouzdanosti i efikasnosti, naša desktop rješenja vrlo su pažljivo izrađena. Dizajnirana su za pojednostavljenje procesa i osiguravanje optimalnog poslovanja. Iako su specifičnosti povjerljive, naš softver je izgrađen na temelju naprednih algoritama, analize podataka i robustnih arhitektura baza podataka. Pružamo rješenja koja besprijekorno kombiniraju funkcionalnost i sigurnost, uz očuvanje diskrecije koju naši klijenti zahtijevaju.

Kontakt
Slika

Web

Prilagođene za besprijekan rad u online okruženjima, naše web aplikacije nude neusporedivu dostupnost, obradu podataka u stvarnom vremenu i pojačane sigurnosne mjere. Koristeći sofisticiranost modernih web okvira i mogućnosti SOAP, REST i gRPC protokola, spajamo ih s korisnički orijentiranim sučeljima. U kombinaciji s prilagodljivim dizajnom i snažnom infrastrukturom na backendu, rezultat je jasan: Rješenja koja elegantno rješavaju izazove, osiguravajući prilagodljivost i poboljšano korisničko iskustvo.

Kontakt
Slika

Naši stupovi izvrsnosti kod razvoja softvera

Prilagodba i skalabilnost

Korisnici traže softver koji se može prilagoditi njihovim jedinstvenim poslovnim procesima i zahtjevima. Osim toga, kako njihovo poslovanje raste ili se mijenja, softver bi trebao biti skalabilan i prilagodljiv kako bi zadovoljio evoluirajuće potrebe.

Sposobnosti integracije

U današnjem međusobno povezanom digitalnom okruženju, korisnicima je potreban softver koji se može besprijekorno integrirati s drugim alatima, platformama, sustavima i hardverom koje već koriste, osiguravajući ujedinjen i učinkovit radni tijek.

Sigurnost i usklađenost

S obzirom na stalno rastuće prijetnje u digitalnom svijetu, korisnici prioritet daju robustnim sigurnosnim mjerama za zaštitu osjetljivih podataka. Dodatno, za određene industrije, usklađenost s propisima je neophodna.

Dizajn i korisničko iskustvo

Rješenje, bez obzira koliko bilo moćno, vrijedno je samo koliko je i upotrebljivo. Korisnicima su potrebna intuitivna sučelja, jasna navigacija i ugodno, ukupno korisničko iskustvo kako bi se osigurala prihvaćenost i učinkovitost.

Pouzdana podrška i održavanje

Nakon implementacije, korisnici očekuju brzu i učinkovitu podršku za bilo kakva pitanja ili probleme. Također traže redovite nadogradnje i održavanje kako bi softver ostao ažuran i bez grešaka.

Korištene tehnologije

Slika
Slika

Naši stupovi izvrsnosti kod razvoja softvera

Analysis icon
Design icon
Development icon
Integration icon
Testing icon
Education icon
Delivery icon
Maintenance icon

Naši partneri

Slika
Usluge

Digitalna forenzika

Pružamo široku paletu usluga, od konzultantskih usluga i edukacije do opremanja laboratorija, držeći korak s najnovijim tehnologijama.

PROČITAJ VIŠE
Slika
Usluge

Integrirana sigurnost

Okupljamo vodeće stručnjake u području integrirane korporativne sigurnosti, omogućujući pružanje vrhunskih rješenja temeljenih na najsuvremenijim tehnologijama.

PROČITAJ VIŠE