Nazad na sve

eLearning

Provedba zakona

Razina tečaja: Osnovna, Srednja

  • Certifikat
  • Lokacija - Globalno
  • Engleski jezik

Prilagođeni sadržaj za tijela provedbe zakona o dubljim aspektima digitalne forenzike kao što su postupci, tehnike i alati koji se koriste u digitalnoj forenzičkoj analizi i kako ih primijeniti u forenzičkim istraživanjima s naglaskom na forenzičku vrijednost dokaza

Kriptovalute i dark web istrage

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz industrije koji rade u privatnom sektoru poput IT administratora, menadžera, osoblja informatičke sigurnosti i slično, kao i službenicima za provedbu zakona suočenim s istragama kripto valuta, kako bi im pomogli razumjeti osnove kripto valuta i dark web-a. Tečaj je podijeljen u 2 dijela.

Potrebna predznanja
Sudionici bi trebali biti u stanju razumjeti materijale na engleskom jeziku i izvoditi osnovne operacije na osobnom računalu

Digitalna forenzika za privatni sektor

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz privatnog sektora kako bi im pomogli razumjeti vrijednost i potrebu digitalne forenzike i njenih implikacija u korporativnom okruženju. Tečaj obuhvaća aspekte digitalne identifikacije dokaza, oduzimanja, trijaže na licu mjesta i druge relevantne aspekte. Tečaj je podijeljen u 13 poglavlja.a.

Potrebna predznanja
Sudionici bi trebali biti u stanju razumjeti materijale nastale na engleskom jeziku i izvoditi osnovne operacije na osobnom računalu.

Upravljanje lozinkama (besplatni tečaj)

Razina tečaja: osnovna

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti o lozinkama i kako ih sigurno pohraniti i upravljati. Tečaj pokriva različite sigurnosne metode zaključavanja, smjernice o sigurnom pohranjivanju lozinki, razne upravitelje lozinki i kako ih koristiti. Ovaj je tečaj podijeljen u 8 poglavlja.

Potrebna predznanja
Osnovne računalne vještine, dobro znanje rada u Windows operativnom sustavu.

Za više informacija posjetite web stranicu e-učenje

Kontakt