Nazad na sve
Slika

INsig2 sudjelovanje na Forensics Europe Expo (FEE) 2023

Od 17. do 18. svibnja 2023. sudjelovali smo na izložbi Forensics Europe Expo u Londonu. Forensics Europe Expo (FEE) predstavlja vodeću izložbu i konferenciju za forenzičnu znanost i istraživanje u Europi.

Novosti

Od 17. do 18. svibnja 2023. sudjelovali smo na izložbi Forensics Europe Expo u Londonu. Forensics Europe Expo (FEE) predstavlja vodeću izložbu i konferenciju za forenzičnu znanost i istraživanje u Europi. Na događaju su se okupili vodeći pružatelji rješenja i stručnjaci kako bi potaknuli poslovna partnerstva te predstavili inovativne tehnologije i rješenja.

Na našem štandu imali smo čast dijeliti prostor s našim partnerom, SUMURI-jem. Zajedno smo predstavili cjelovit raspon rješenja i stručnosti u području digitalne forenzike.

Posjetitelji našeg štanda imali su priliku komunicirati s našim stručnjacima, svjedočiti zanimljivim demonstracijama uživo i steći vrijedne uvide od strane INsig2 i Sumuri-ja. Zahvaljujemo svim posjetiteljima našeg štanda na FEE-u koji su doprinijeli uspjehu događaja i organizatorima na pozivu na ovaj uzbudljivi događaj.

Zainteresirani ste za naše tečajeve?

Javite nam se!

Kontakt