Nazad na sve
Slika

POSJETITE NAS NA: DFEG susretu (INTERPOL) u Edinburghu

Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti da će INsig2 sudjelovati kao srebrni sponzor na nadolazećem susretu Digital Forensics Expert Group (DFEG) koji organizira INTERPOL Innovation Centre (IC) u Edinburghu, Škotska, od 19. do 21. lipnja 2024.

Događanja

Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti da će INsig2 sudjelovati, kao srebrni sponzor, na nadolazećem susretu Digital Forensics Expert Group (DFEG) koji organizira INTERPOL Innovation Centre (IC) u Edinburghu, Škotska, od 19. do 21. lipnja 2024.

Susret DFEG-a, koji se organizira svake godine od strane INTERPOL IC-a, služi kao globalni forum za stručnjake iz policijskih snaga, državnih agencija, tvrtki specijaliziranih za digitalnu forenziku i akademskih institucija kako bi razmijenili ideje, raspravljali o izazovima i surađivali na inovativnim spoznajama u području digitalne forenzike.

Ovogodišnji susret, u partnerstvu s Edinburgh Napier University, donosi tri dana intenzivnih rasprava, prezentacija, praktičnih vježbi uživo i radionica. Sudionici će imati priliku istražiti trenutne izazove, najbolje prakse i nove tehnologije u digitalnoj forenzici, uključujući teme poput alata otvorenog koda za istrage, novih tehnologija poput blockchaina i interneta stvari te novih razvoja u području umjetne inteligencije i forenzike u oblaku.

Vidimo se!

Zainteresirani ste za naše tečajeve?

Javite nam se!

Kontakt