Nazad na sve
Slika

INsig2 sudjelovanje na vojnoj konferenciji ASDA 2023

S ponosom možemo reći da smo i ove godine uspješno sudjelovali na dugoočekivanoj izložbi Adriatic Sea Defense & Aerospace (ASDA).

Novosti

Poput prethodnih godina, s ponosom možemo reći da smo i ove godine uspješno sudjelovali na dugoočekivanoj izložbi Adriatic Sea Defense & Aerospace (ASDA), koja je bila posvećena obrani, zrakoplovstvu, kibernetičkoj sigurnosti, obrani i domovinskoj sigurnosti. Događaj se odvio u Zadru od 3. do 5. svibnja 2023. godine.

U suradnji s našim partnerima, Detego Global i BriefCam, predstavili smo naša vrhunska rješenja na štandu 1727. Posjetitelji su imali jedinstvenu priliku istražiti najnovija dostignuća u području sustava tehničke zaštite i digitalne forenzike.

Naša integrirana sigurnosna platforma OnGuard pruža sveobuhvatna rješenja za zaštitu u različitim industrijama. BriefCam-ov softver za video analizu, pokretan umjetnom inteligencijom, omogućuje brzo prepoznavanje kritičnih video događaja. Također smo predstavili Detego-vu “sve-u-jednom” platformu za brzo prikupljanje i obradu podataka u digitalnoj forenzici.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand u sportskoj dvorani Višnjik u Zadru. Vodili smo zanimljive razgovore sa stručnjacima iz industrije, profesionalcima i entuzijastima. Također bismo željeli izraziti zahvalnost organizatorima izložbe Adriatic Sea Defence & Aerospace koji su sve ovo omogućili.

Zainteresirani ste za naše tečajeve?

Javite nam se!

Kontakt