Nazad na sve
Slika

25th OLAF Digital Forensics and Analysts training

Imali smo priliku još jednom sudjelovati na 25. OLAF-ovoj obuci za digitalnu forenziku i analitičare. Ovo je za nas bio poseban događaj jer smo slavili 10. godina organiziranja treninga na ovom prestižnom događaju.

Događanja

Imali smo priliku još jednom sudjelovati na 25. OLAF-ovoj obuci za digitalnu forenziku i analitičare. Ovo je za nas bio poseban događaj jer smo slavili 10. godina organiziranja treninga na ovom prestižnom događaju.

Događaj koji se održao u Pragu od 25. rujna do 6. listopada 2023. okupio je profesionalce i stručnjake iz područja digitalne forenzike i analitike. U posljednjem desetljeću, konstantno smo posvećeni dijeljenju našeg znanja, iskustva i najboljih metoda sa sudionicima, a bilo nam je zadovoljstvo nastaviti tu praksu na 25. OLAF-ovoj obuci.

Naši treninzi bili su strukturirani tako da obuhvaćaju sveobuhvatan program, koji uključuje dvotjedni tečaj Basic Computer Forensics Examiner koji je polaznicima pružio osnovna znanja na tom području. Uz ovaj temeljni tečaj, održali smo i tri specijalizirana jednotjedna tečaja, od kojih je svaki bio usmjeren na najnovija dostignuća u tehnikama digitalne forenzike i analitičkim metodologijama ključnim u borbi protiv prijevara i korupcije.

Međunarodni uspjeh ovog događaja potvrđuje i činjenica da su na događaju bili sudionici iz 34 različite zemlje te oko 20 trenera.

Bilo nam je zadovoljstvo vidjeti poznata lica koja se vraćaju na naše tečajeve iz godine u godinu i upoznati nove sudionike željne učenja.Zahvalni smo na prilici da budemo dio OLAF-ove obuke za digitalnu forenziku i analitičare tijekom godina i veselimo se nastavku našeg doprinosa ovom važnom događaju u godinama koje dolaze.

Zainteresirani ste za naše tečajeve?

Javite nam se!

Kontakt