Nazad na sve
Slika

INsig2 izlaganje na DIMDEX (Doha International Maritime Defence Exhibition and Conference)

Projektne aktivnosti

Pod pokroviteljstvom šeika Tamima Bin Hamada Al Thanija, emira države Katar, u Dohi će se održati sedmo izdanje vodećeg događaja iz područja državne sigurnosti, DIMDEX (Doha International Maritime Defence Exhibition and Conference) pod temom “Connecting the World’s Maritime Defence and Security Community”. Uspjeh DIMDEX-a tijekom godina rezultirao je vodećom pozicijom u međunarodnom obrambenom i sigurnosnom sektoru.

Osim susreta renomiranih osoba iz područja pomorske obrane i sigurnosti, DIMDEX 2022 će organizirati konferenciju  bliskoistočnih mornaričkih zapovjednika (MENC) na kojoj će ključni donositelji odluka, vojni čelnici te akademski krugovi moći razmijeniti  informacije o najnovijim trendovima i inovativnim rješenjima u području pomorske sigurnosti i obrane.

Očekuje se da će izdanje 2022. privući brojne VIP delegacije na većem izložbenom prostoru sa mogućnošću predstavljanja šireg spektra najnovijih obrambenih i sigurnosnih rješenja iz cijelog svijeta. DIMDEX također nastavlja djelovati kao platforma koja olakšava pokretanje značajnih poslova i sporazuma pomorske obrane, istovremeno potičući međunarodnu suradnju s ciljem poboljšanja razmjene znanja i ulaganja u istraživanje i razvoj.

INsig2 će na ovogodišnjem Dimdexu predstaviti različita rješenja integracije i implementacije na području digitalne forenzike kao i edukaciju koja obuhvaća razna područja, od osnovnih koncepata i postupaka u području digitalne forenzike do naprednih tema namijenjenih iskusnim istražiteljima.

Project info