Novosti i događanja

News and Events
INsig2 sudjelovanje na međunarodnoj vježbi - Cyber Coalition 23
08 prosinac 2023

Zadovoljstvo nam je podijeliti da smo imali čast biti dio iznimno važnog događaja u svijetu kibernetičke sigurnosti - Međunarodna vježba Cyber Coalition 23, čiji je nositelj, ispred Republike Hrvatske, Zapovjedništvo za kibernetički prostor (ZzKP).

Krešimir Hausknecht - Emisija "Poslovni plan" - INsig2
26 listopad 2023

Naš voditelj digitalne forenzike, Krešimir Hausknecht, nedavno je dao intervju za emisiju "Poslovni plan". 

25th OLAF Digital Forensics and Analysts training - INsig2
16 listopad 2023

Imali smo priliku još jednom sudjelovati na 25. OLAF-ovoj obuci za digitalnu forenziku i analitičare. Ovo je za nas bio poseban događaj jer smo slavili 10. godina organiziranja treninga na ovom prestižnom događaju.

INsig2 e-learning platform
11 kolovoz 2023

Na našoj platformi za e-učenje, stvorenoj u suradnji sa ZYBER GLOBAL LTD, i ove će se godine održati serije tečajeva.

Od kolovoza 2023. do veljače 2024. Pacific Islands Law Officers’ Network (PILON) održat će dva online tečaja o osnovama digitalne forenzike, jedan za službenike za provođenje zakona, a drugi za tužitelje i druge pravne stručnjake. Posebno osmišljeni za PILON-ovu radnu skupinu za kibernetički kriminal, početak tečajeva zakazan je za ponedjeljak, 21. kolovoza.

INsig2 - Goran Oparnica, Zlatna Bilanca nagrada, award 2023
28 lipanj 2023

S ponosom objavljujemo da je INsig2 nagrađen prestižnom nagradom Zlatna Bilanca u kategoriji: djelatnost prerađivačka industrija!

Fina već petnaestu godinu zaredom dodjeljuje nagradu Zlatna bilanca najuspješnijim hrvatskim tvrtkama, prema jasno definiranim ekonomskim i financijskim kriterijima.

JobFair 2023 - INsig2 - FER
05 lipanj 2023

Od 17. do 18. svibnja sudjelovali smo na JobFairu, vodećem studentskom sajmu karijera, gdje smo imali priliku upoznati veliki broj studenata i pružiti im uvid u INsig2 i mogućnosti koje nudimo.